top of page
Pand Store Meppel.jpg

Fijne conceptstore in Meppel: Pand Store

Bij Pand Store aan de Kruistraat 12 kun je niet alleen terecht voor cadeautjes, kaarten en posters maar ze verkopen er ook mooie meubels. Daarnaast kun je er ook nog wat drinken. 

Mooiste bloemenwinkel van 't Noorden: De Bloementuin

In Meppel zit écht de allermooiste bloemenwinkel die wij kennen: De Bloementuin aan de Hoofdstraat 73 in Meppel. Deze prachtige winkel zit in een geweldig mooi Jugendstil pand en je kunt er terecht voor niet alledaags bloemwerk, planten en woonaccessoires. 

Bloementuin Meppel.jpg

Lekker snuffelen bij de kringloop in Vries

Eén van onze favoriete kringloopwinkels in Drenthe vanwege de heerlijke hoek ingericht met spulletjes uit grootmoeders tijd en de hele schappelijke prijzen. Als je toch in Vries bent kijk dan ook even bij Pandora voor goede tweedehands kleding! De kringloop vind je aan de Brinkstraat 6A en Pandora zit aan de Nieuwe Rijksweg 18.

Inbrengwinkel Het Vergiet in Gieten

Op een prachtig landelijk plekje op de Hondsrug vind je Het Vergiet: een harstikke leuke inbrengwinkel gerund door zes uitermate vriendelijke vriendinnen die daarmee projecten voor kansarme kasteloze kinderen in Calcutta steunen. De winkel heeft wisselende openingstijden: de meeste vrijdag- en zaterdagmiddagen van april tot oktober van 13.30 -17.00 uur is Het Vergiet geopend en verder als het bord bij de weg staat en de baanderdeuren open zijn! Adres: Bonnen 65 in Gieten.

De Jutter in Ruinerwold

Bij De Jutter aan de Hoge Akkers 3A in Ruinerwold ben je aan het goede adres voor klepbanken, emaille, lampen, reclameborden en industrieel vintage.

bottom of page