top of page
Pandje 13 3.jpg

Pandje 13 in Workum

Dit vinden wij een fijn adres: in deze winkel vind je kleding voor dames én kinderen, schoenen, woonaccessoires, ansichtkaarten en cadeautjes. Het adres is Merk 13. 

pandje 13.jpg
Schermafbeelding 2021-03-08 om 12.21.55.

Cocoon Concept Store in Akkrum

Aan de Kleef 6 in Akkrum zit deze fijne winkel. Je vindt er nieuw design en vintage items. En ook fijn, het gaat om duurzame en fairtrade producten. Denk aan plaids, tassen, behang, ansichtkaarten, kaarsen enzovoorts. De winkel is niet groot, maar je kijkt wel je ogen uit! 

Cocoon Concept Store 2.jpg
Cocoon Concept Store.jpg

Toffe spullen bij Toffe Tante in Grou

Mocht je dit leuke Fries plaatsje eens bezoeken, ga dat vooral even kijken bij deze lekkere eetwinkel Toffe Tante. Hier vind je de heerlijkste culinaire dingen als koffie, thee, olie&azijn, maar ook veel regionale heerlijkheden als kaas en worst. Als het water je ter plekke in de mond loopt, koop je een fijn belegd broodje bij de vriendelijke eigenaresse.

Het winkeltje van Weduwe Joustra

in Sneek wordt hier aan het Kleinzand al sinds 1864 door de 6e generatie beerenburg gemaakt. Het interieur van het winkeltje is heerlijk nostalgisch en heeft nog een origineel drankorgel! De prachtige ouderwetse schappen en de toonbank zijn gevuld met allerlei huisgemaakte producten. In het pand vind je ook nog een klein museumpje en een proeflokaal.

Vintage Friesland 2.jpg

Vintage Friesland in Workum

We zijn helemaal dol op de vintage kledingwinkel Vintage Friesland aan de Dwarsnoard 6: de eigenaresse koopt winkelvoorraden uit de jaren '50, '60 en '70 op. En wat was de kwaliteit toen super! Wij kochten er een rok van scheerwol maar je vindt er ook wollen truien, hoedjes, tasjes, prachtige jurken en feestkleding. Je wordt er uitermate vriendelijk geholpen en dat alles terwijl Elvis Presley je heerlijk toezingt tijdens het passen... Oh, enne, de eigenaresse doet niet aan internet dus je vindt hier geen link maar ze is open van 10-17 uur (zondag, maandag en dinsdag gesloten).

Vintage Friesland 5.jpg
bottom of page