top of page
maison crepe 5.jpg
maison crepe 1.jpg

Slapen bij Maison Crêpe in Winsum

In het mooiste dorp van Nederland 2020, Winsum, staat een snoepje van een vakantiehuis: maison Crêpe, de naam is een verwijzing naar de naastgelegen juwelier Pannekoek.

Het vakantiehuis ligt hartje centrum aan het Winsumerdiep. Vanuit de woonkamer en slaapkamers kijk je uit op het water, hoe leuk is dat? De locatie is daarnaast fantastisch want je kunt kruipend naar bistro De Refter om heerlijk te eten of naar café J en A of De Gouden Karper om lekker op het terras te zitten (als het hopelijk straks weer mag...).

Langs het water loop je ook zo naar de hipste hotspot van tout Winsym: De Jongens uit de Buurt. Tip: huur daar bij mooi weer een kano om het prachtige Groninger land vanaf het water te ontdekken.

Maison Crêpe is geschikt voor 5 volwassenen en een baby. De inrichting is licht en naturel en met veel oog voor detail (zo willen wij het thuis ook!). Er is een badkamer met inloopdouche en een fijne keuken voorzien van alles wat je nodig hebt. Verder is er een houtkachel aanwezig en er is Wifi.

Maison Crêpe is te huur vanaf 2 nachten. Kijk voor beschikbaarheid en reserveren op: www.maison-crepe.nl.

B&B Stee & Stoetje in Warffum

Heerlijk slapen op de lekkere bedden bij Stee & Stoetje in het pittoreske wierdendorp Warffum op het Groningse Hoogeland. 'Het Hoogeland, een stil avontuur' vermeldt de website van Stee & Stoetje en dat klopt helemaal: je slaapt nergens zo rustig als hier! Het pand waarin de B&B is gevestigd dateert uit 1850 en was vroeger huiskamercafé en dat zie je nog steeds terug in de woonkamer. Combineer een overnachting met een bezoek aan het geweldige Openluchtmuseum Hoogeland.

watermolen.jpg

Overnachten aan het water op camping de Watermolen in Opende

Op Zoover krijgt de Watermolen hele hoge cijfers (in 2017 en januari 2018 de gouden Zoover Award!) en dat is terecht: de Watermolen is een fantastische camping. De camping ligt aan visvijver en recreatieplas Pingo en aan deze plas liggen drie waterchalets die je kunt huren. De Watermolen verhuurt ook een aantal safaritenten en één daarvan staat helemaal afgezonderd aan het water zodat je niet eens meer het idee hebt dat je op een camping bent. Tel daarbij op de verrukkelijke pizza's die eigenaar André in het hoogseizoen bakt, het superschone sanitair en het aardige personeel. Ga dat zelf meemaken!

bottom of page