top of page

Eten en drinken in Drenthe

Je vindt hier de mooiste adressen voor allerlei lokale specialiteiten (kaas, worst, vis), maar ook de fijnste lunch- en borreladressen in de provincie.

Binnen Onder de Linden.jpg

Grand café Onder de Linden in Vries

Café-biljart 'Onder de Linden' is een grand café geworden en je kunt er nu, naast koffiedrinken en borrelen, fijn dineren op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Kok Marodi de Vries-Kloeze zwaait het scepter in de keuken en maakt van elk bord een plaatje!

Een aanrader is ook het heerlijke terras waar het met uitzicht op de kerk fijn toeven is. Mooiste plek van Vries wat ons betreft!

Reserveren voor diner is noodzakelijk. Dat kan via de website www.onderdelindenvries.nl of telefonisch via 0592-541224 of 06-48197656/06-10374159.

Grand_caf%C3%83%C2%A9_Onder_de_Linden_ed
Voscheheugte 2.jpg
Voscheheugte 1.jpg

Fijn eethuis aan het Mantingerveld: Voscheheugte

Bij eethuis/natuurcamping Voscheheugte kun je terecht voor koffie to go en heerlijke taart en baksels. De kaart van het eethuis is veelbelovend en we kunnen niet wachten om er te kunnen eten.

suuz.jpg

Boek een heerlijk huiskamerdiner
bij Suuz'Company in Donderen

Suuz heeft een heel gaaf modern schuurhuis waar ze huiskamerdiners en catering verzorgt. Maak een afspraak en geef je wensen door, wedden dat Suuz je met een heerlijke maaltijd verrast? Je kunt bij haar terecht met gezelschappen van 4 tot 16 personen. Bij mooi weer eet je buiten in haar schitterende tuin. En uniek: Suuz heeft een haal- en thuisbrengservice voor de gasten van haar huiskamerdiners in de regio!

jammra.jpg

Heerlijke Sri Lankaanse keuken bij Jammra Fusion in Rolde

Bij Jammra geniet je van verrassende Sri Lankaanse gerechten. Denk aan de Indiase keuken maar dan net even anders. Ook zeer geschikt voor vegetariërs en mensen met dieetwensen. Een pre is ook de geweldig vriendelijke bediening.

bospub.jpg

Hans en Grietje-gevoel in Dwingeloo: pannenkoeken bij de Bospub

Aan de rand van het bos zit deze gezellige horecagelegenheid met binnen houten meubels en snuisterijen en buiten een groot terras (mét midgetgolfbaan, wat wil een mens nog meer?). Kom voor de heerlijke pannenkoeken of de appeltaart en cheesecake. Naast de Bospub start een rode paaltjesroute en binnen een kwartier sta je op de heide van Nationaal Park Dwingelderveld.

Landhuishotel Restaurant Rikus in Eext

Liever hielden we dit heerlijke adres voor onszelf want oei, oei wat kun je hier fantastisch eten (en logeren)! Het eten uit eigen moestuin, de inrichting (zo willen we het thuis ook) en de bediening, alles is even smaakvol en verzorgd...

rikus 2.jpg
rikus 4.jpg
bottom of page